Om CrossFit Kvadraturen

CrossFit Kvadraturen er sørlandets største CrossFit senter, i januar 2023 flyttet vi inn i nye og flotte lokaler på Lund i Kristiansand, hvor vi har hele 2000 kvm. Dette gjør oss også til et av landets største CrossFit sentre målt i areal.

Vi har siden av starten av reisen i 2015 etter hvert bygget oss opp god kompetanse innenfor CrossFit / Functional Fitness, og du som medlem skal føle deg trygg på at vi innehar kompetansen som behøves for at du når dine treningsmål.

Når du blir medlem av CrossFit Kvadraturen, blir du ikke bare medlem av et treningsenter, men et unikt og inspirerende treningsmiljø. Her vil du skaffe deg venner som vil pushe og motivere deg til å gi det lille ekstra under treningen.

CrossFit Kvadraturen inngår i Agder Workout AS, som også drifter CrossFit Vågsbygd og Boxen Lyngdal, vi er i tilegg en del av Functional Fitness Group som har sentre sentralt i og rundt Oslo, og helt til Bryne i Rogaland. Som medlem hos oss har du tilgang til alle sentre som ligger under Functional Fitness Group.