Her finner du svar på de vanligste spørsmålene vi får på CrossFit Kvadraturen.
Finner du ikke svar på det du lurer på kan du kontakte oss på mette@crossfitkvadraturen.no

Hvordan kommer jeg i gang?

Du må på ingen måte være godt trent eller trene deg opp for og starte med crossfit. Hos oss finner du folk i alle fasonger og aldre. Vi tilpasser alle økter etter ditt behov og sørger for at du gjør treningen hos oss basert på ditt utgangspunkt. Du vil derfor fort oppdage stor progresjon og mestringsfølelse hos oss.

Det er mulig og få en prøveuke hos oss før du velger og gå på introkurs eller melder deg inn, ta kontakt på mette@crossfitkvadraturen.no for dette.

Dersom du ønsker og melde deg inn kan du ta kontakt på kvadraturen@ffgroup.no så hjelper vi deg med innmelding.

Vi har ulike typer medlemskap, mer informasjon finner du under hvor det står mer om hvilke type medlemskap vi har.

Introkurs har som hensikt og introdusere deg til treningsprinsippene knyttet til crossfit, og spesielt våre egne treningsprinsipper på Crossfit Kvadraturen. Her vil du få en god introduksjon til Crossfit Kvadraturens treningsfilosofi, hva crossfit er, praktisk info knyttet til våre bookingsystemer osv. Du får også en introduksjon i de mest grunnleggende bevegelsene til crossfit. Etter endt introkurs vil du være bedre rustet samt ha en økt forståelse av hvordan vi gjør ting hos oss, samt hvordan du skal forholde deg når du kommer på trening.

Vi anbefaler alle som ikke har trent crossfit før og ta et introkurs hos oss, dersom du har trent crossfit tidligere trenger du ikke og ta et og kan melde deg inn hos oss med en gang.

Introkurs arrangeres 1-4 ganger i måneden avhengig av periode i året. Kurset varer i 2 timer å holdes i et av våre lokaler. For mer info angående introkurs kan du kontakte Mette på mette@crossfitkvadraturen.no

Vi har to treningssentre, et senter på Tangen rett ovenfor Aquarama og et senter i Vågsbygd på Lumber.
Adressen til disse to sentrene er:
Tangen 11, 4608 Kristiansand
Lumberveien 29C, 4621 Kristiansand

Medlemskap

Crossfit Kvadraturen har 1 måneds gjensidig oppsigelsestid. Oppsigelsen må skje skriftlig og bekreftes av CrossFit Kvadraturen før den er gjeldende.

Kontrakter med binding kan ikke sies opp før bindingstiden er ute. Etter bindingstiden gjelder 1 måneds oppsigelse.

Kontakt oss på mette@crossfitkvadraturen.no hvis du ønsker å si opp medlemskapet ditt.

Ja, det er mulig og fryse medlemskapet. Kontakt oss dersom dette er ønskelig. Vi har faste retningslinjer for hva vi anser som god nok grunn til frys av medlemskap.

Vi har forskjellige priser på våre medlemskap basert på hvor lenge du ønsker og binde deg, vi har også studentrabatt dersom du kan vise til gyldig studentbevis. Mer informasjon om priser og våre medlemskap finner du her: https://crossfitkvadraturen.no/medlemskap/

Vi har trening spesielt tilpasset for barn i aldersgruppen 6-12 år. Kvadraturen idrettsklubb er ansvarlig for dette. For mer info kontakt: post@kvadraturenidrettsklubb.no

Ja, vi har seniortimer Mandag, Onsdag og Fredag kl 11:00, opplegget her er tilpasset for de eldre og har blitt mer og mer populært siden oppstart.

Alle over 13 år kan i utgangspunktet starte og trene hos oss. Skulle du være i tvil om hva som vil være det rette for deg kan du kontakte Magnus på magnus@crossfitkvadraturen.no 

Et medlemskap gir deg tilgang til alle våre gruppetimer samt egentrening i våre treningslokaler.

WOD og timeplan

Vi har et bredt spekter av ulike gruppetimer. Vi har WOD som er forkortelse for dagens økt, alle våre WODer vil inneholde den samme økten uavhengig om du gjør den morgen og kveld. På WOD følger vi et program som er laget av våre hovedtrener Magnus Frantzen, her vil du oppleve variert trening og et bredt spekter av øvelser. Basics er for våre nybegynnere og er i stor grad basert på hva vi gjør på WOD. Her vil du få en tilpasset økt med en mer grundigere gjennomgang enn på WOD. Tri Erg Endurance er en lengre kondisjonstime som er veldig simpel.

Meld deg på timer via timeplanen, Mindbody Online, eller vår App

Du finner treningsplanen våres i appen Beyond the Whiteboard eller på https://www.wolfpacktraining.no/

Hvis du ikke har drevet med CrossFit før kan du booke en gratis prøvetime

Hvis du har drevet med CrossFit tidligere kan du booke en drop-in via timeplanen våres her: Timeplan

En gruppetime starter med at en instruktør forklarer økten som skal gjennomføres på timen. Deretter vil man gå gjennom en generell oppvarming, for og så gjøre en spesifikk oppvarming mer rettet mot den aktuelle økten. En økt kan bestå av en,to eller tre deler avhengig av hva som er målet på den aktuelle timen. Dersom du er usikker på hva du skal gjøre på den aktuelle timen, vil du også få hjelp av instruktøren til og finne ut hva som er passende for deg.

Våre åpningstider er 06:15-22:00 på hverdager og 08:30-17:00 helger. Tilgang til lokalet utover åpningstid er også mulig ved hjelp av nøkkelkort. Eget nøkkelkort kan anskaffes mot et depositum som blir refundert når man leverer tilbake nøkkelkortet. Det er også en nøkkelboks hengende utenfor vårt lokale med et nøkkelkort inni.

Du har fri tilgang til og trene utenom gruppetimer. Det er dog slik at gruppetimer har prioritet på utstyr og plass, og de som egen trener må tilpasse seg dagens gruppetimer og samtidig ta hensyn til disse når de egen trener

Personlig trening

Vi tilbyr ulike PT produkter, vi har PT 1-1, 2-1 samt PT gruppetimer. Vi tilbyr også egentreningsprogram samt online coaching.

Vi tilbyr gruppetimer for din bedrift. Treningen er skreddersydd deres treningsbehov og kan gjennomføres i grupper opptil 20 stk.